Werken bij Lysias

Lysias is een hechte club adviseurs

Als je bij ons werkt krijg je de kans om mooie opdrachten te doen op hoog niveau. Je krijgt veel vrijheid om je werk vorm te geven. Daartegenover staat ook veel verantwoordelijkheid. Kenmerkend is het ondernemerschap dat we van je verwachten. Niet solistisch, maar in samenwerking met collega’s.

We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons bureau en van de individuele medewerkers. We besteden aandacht aan leren in intervisiegroepen, bureaudagen, collectieve en individuele trainingen.

Je kunt bij ons verwachten:
  • Een afwisselende, uitdagende functie
  • Adviseren op het niveau van bestuur en topmanagement
  • Een inspirerende werk- en leeromgeving
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap
  • Mogelijkheid tot medewerkersparticipatie en doorgroei naar partnerschap

Vacatures

Adviseur op trainee / junior niveau

Werk jij mee aan opgaven die er echt toe doen? We leven in een bijzondere tijd. Transitietijd. Een tijd van grote kansen. Kansen om de economie door innovatie duurzamer te maken. Kansen om de zorg zinvoller en zuiniger te maken.

(Intern) Adviseur communicatie en multimedia

Wil jij een toonaangevend adviesbureau in de publieke sector helpen zichtbaarder, moderner en met meer impact te communiceren? Heb je een ondernemende instelling, ben je creatief en vind je het leuk om projectmatig samen te werken? En ben jij net…

Senior-adviseur

Is het jouw passie om samen met bestuurders en managers in de publieke sector te bouwen aan een innovatiever Nederland dat er mooier uitziet? Aan een Nederland waar zorg zinvol en zuinig is en de overheid slagvaardig en open? En…