Terug naar overzicht

Alumnibijeenkomst

17-09-2018

Uitnodiging Alumnibijeenkomst

Datum:                 Donderdag 11 oktober 2018
Tijd:                      Van 14.30 tot 17.00 uur
Locatie:               Kantoor Lysias, Wagenwerkplaats, Soesterweg 310‑D in Amersfoort

Onze oud-collega’s nodigen we van harte uit voor deze alumnibijeenkomst. We zijn hard aan het werk met het samenstellen van een mooi programma. Tijdens deze bijeenkomst praten we onze alumni graag bij over hoe het met Lysias gaat. We ontwikkelen nieuwe manieren van werken, maken dit najaar een groeispurt door, scoren jaar op jaar gemiddeld een 8 of hoger in onze klantevaluaties, en werken aan boeiende opdrachten.

Zo houden we ons volop bezig met de energietransitie die transitietopsport vergt, deden we onderzoek naar kansen voor ondernemende statushouders en riepen we gemeenten op een nieuwe ‘granieten’ laag in de bijstand te voorkomen. We werken momenteel aan uiteenlopende vraagstukken op het terrein van de bestuurlijke inrichting van ons land, van gemeentelijke herindeling (ook over de provinciegrenzen), tot vernieuwende vormen van regionale samenwerking, de ontvlechting van een ambtelijke fusie en de evaluatie van de governance van de VNG. In de afgelopen periode ontwikkelden we een manier van werken, die kan leiden tot een doorbraak van ‘wicked problems’. We noemen dat ‘systemisch werken’. Deze werkwijze passen we toe bij de begeleiding van een experimentele benadering van ondermijnende criminaliteit door samenwerking tussen het Openbaar Ministerie en een aantal pilotgemeenten.

Het gaat goed met Lysias en daar valt meer dan genoeg over te vertellen. Tijdens de alumnibijeenkomst horen we natuurlijk ook graag hoe het met onze oud-collega’s gaat. We bieden in het programma dan ook voldoende ruimte voor ontmoeting, bijpraten en kennismaken met de huidige Lysias-collega’s, waarbij we uiteraard een hapje en drankje verzorgen.

Meld je snel aan (door een e-mail te sturen naar carladerie@lysiasgroup.com) dan werken wij ondertussen met veel plezier verder aan een inspirerend programma!

We verheugen ons erop de Lysias-alumni op 11 oktober te ontvangen in ons kantoor.

Anderen bekeken ook